SM CAMPUS
BM GRANOLLERS
QUI SOM

QUI SOM?

SM Campus és una activitat desenvolupada per l’equip professional de SingularMatch, una entitat dedicada a la creació i gestió d’activitats i projectes vinculats al món de l’esport de l’handbol des dels seus nivells inicials a nivells de tecnificació i alt rendiment i en col·laboració amb el Balonmano Granollers, històric club d’handbol mundial i referent de treball formatiu amb infants i joves.

El nostre equip de monitors i monitores són gent lligada al món de l’esport i l’handbol en especial i amb els coneixements professionals necessaris per acompanyar als nens, nenes i joves, en el seu creixement esportiu i personal així com fer-los gaudir amb la pràctica diària.

QUÈ ÉS?

SM CAMPUS BM GRANOLLERS és un campus esportiu de tecnificació on els nens i nenes poden conèixer i practicar l’handbol combinat amb activitats d’oci i temps lleure.

ON ES REALITZA?

L’SM Campus es fa a les instal·lacions del Palau d’Esports de Granollers, un equipament totalment condicionat per a la pràctica esportiva, especialment per l’handbol.

Els nostres monitors

L’equip de monitors i monitores de l’SM Campus són especialistes en l’àmbit esportiu així com enformació específica en handbol.

STAFF

miquelflores-smcampus

Miquel Flores

Coordinador

entrenadors/es

serginavarro-smcampus

Sergi Navarro

poltomas-smcampus

Pol Tomás

oscarcarreno-smcampus

Oscar Carreño

juliabruach-smcampus

Júlia Bruach

adriacoll-smcampus

Adrià Coll

ferranlopez-smcampus

Ferran López

martinalopez-smcampus

Martina López

daninavarro-smcampus

Dani Navarro